SAYANG

SAYANG Heerlijk authentiek Indonesisch

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 282 beoordelingen
25 apr 2018 om 22:51 Heerlijke vegetarische rijsttafel!
22 apr 2018 om 20:42 Ik heb nooit eerder zo lekker gegeten via thuisbezorgd. Ik ken geen betere toko dan Sayang. Ik blijf vaste klant. Eten was heerlijk en goed heet (warm). En dit zegt een echte kieskeurige indo!
19 apr 2018 om 23:15 Heb wederom genoten!
19 apr 2018 om 10:33 Very good Indonesian food. I always enjoy it.
18 apr 2018 om 21:12 Amazing food! Surprisingly not greasy as well. I'll be ordering from you again.
8 apr 2018 om 12:57 Heel lekker!!
31 mrt 2018 om 11:22 Heerlijk eten, precies op tijd geleverd en meer heet dan warm , geweldig.
31 mrt 2018 om 8:43 Heerlijke vegetarische rijsttafel!
26 mrt 2018 om 9:57 De vegetarische rijsttafel was geweldig! We hadden het besteld met het idee dat dit voor 2 personen was, maar het was zoveel eten dat we er makkelijk met ze drieën of vieren van hadden kunnen eten.
23 mrt 2018 om 21:05 De vegetarische rijsttafel was prima. Waarschijnlijk mijn beste ervaring met Indonesisch laten bezorgen.
16 mrt 2018 om 20:59 Zoals altijd, weer erg lekker !
11 mrt 2018 om 21:30 Eerder besteld en toen goede ervaringen gehad. Nu melige bami, bonen zonder smaak en hard vlees. Jammer...